“Camp Discovery” este ca un nume de cod – de fiecare dată când copiii aud acest nume, li se lumineaza fețele și întreabă cu nerăbdare detalii cu privire la data viitoare când se va desfășura.
În realitate, acesta este numele taberelor organizate de noi în fiecare vară. Totul a început acum aproape 13 ani, cu un vis, întocmai ca toate celelalte activități ale noastre. Scopul taberelor este acela de a oferi copiilor câteva zile de bucurie, de provocări si reușite.

Dorim să le oferim un mediu sigur, în care să aibă curajul să fie ei înșiși, dar în același timp să fie provocați să viseze, să spere la mai mult.

Dintre activitatile cu care ne indeletnicim pe parcursul taberelor merita amintite drumetiile, jocurile cu apă ce inevitabil se transformă în adevărate vânători de voluntari (înarmați fiind cu câte o sticlă, un balon sau chiar o galeata de apa), scenetele, activitatile de cățărat, cântecele, mesele copioase și multe altele.

Credem că dragostea înseamnă timp și de aceea dorim să petrecem timp împreună cu ”micii prinți și prințese” pe care Dumnezeu i-a pus lângă noi. ”Numai timpul împărțit cu floarea ta face ca floarea ta să fie atât de prețioasă” – Micul Prinț, Antoine de Saint-Exupery.