12 Apostoli – munţii Călimani

Share This Post

20150717_140335 (1)

Anul acesta am avut o excursie tematică puțin mai specială, și astfel, împreună cu adolescenții de la Gherla am pornit spre munții Călimani pentru a-i cuceri si a ne înfrunta propriile limite. Am fost puși față în față cu provocarea de a ieşi din propria zonă de confort, de a accepta condițiile în care ne aflăm, și mai mult de atât, de a conştientiza că singurul lucru pe care îl putem controla este atitudinea noastră în situația dată.

Fiind în mijlocul naturii, am profitat de lipsa tehnologiei și am încercat să aflăm lucruri noi despre creaţia minunată a lui Dumnezeu care se regăsește atât în frumusețea pădurii cât și în fiecare dintre noi, copiii Lui. Am legat relații noi sau am întărit altele vechi în timp ce eram acolo unii pentru alții, dand o mână de ajutor pentru ca fiecare membru al echipei să ajungă cu bine în vârf.

Personal, am învățat că oricât ar fi de dificil drumul, oferind ajutor și încurajare ești și tu motivat și în putere să mergi mai departe. Totodată, ploaia, râul, peșterile, afinele, telescaunul și grătarul au fost câteva din lucrurile care ne-au adus mai aproape și ne-au creat contexte potrivite pentru a fii acolo pentru cel de lângă noi, punându-l pe celalalt mai presus decât noi înșine.

Miriam Pop

Abonează-te la newsletterul nostru

Informații la zi despre noi

More To Explore

Blog

Raze de soare….

A venit din nou timpul să ne îmbarcăm; să ne adunăm gândurile