Camp Discovery 2015

Share This Post

IMG_0692_Fotor_CollageVă invităm la o cească de poveste! Stați cu noi la ceai și haideți să depănăm cu drag aventurile din vara aceasta. Pentru că nu au fost puține, vom avea bucuria să împărtășim câte un capitol, în fiecare săptămână din luna August.

Someșul Rece a fost și anul acesta locul în care ne-am pus tabăra pentru primele zile. Înconjurați de zeci de copii, ne-am delectat cu jocuri, cântece, pantomime, lecții, bătăi cu apă. Vă aduceți aminte cât de lungi erau zilele când erați copii, cât de special era fiecare  joc și ce frumoase erau zâmbetele pline de ciocolată? Ei bine, înmulțiți toate acestea cu 40 și sunteți cu noi în tabără. Anul acesta am încercat să învățăm împreună din experiența lui Iosif, ce înseamnă reziliența. Spun am încercat, deoarece 40 de copii nu înseamnă doar zâmbete, ci și țipete, unori plâns și cu siguranță multă muncă.

Mulțumim Domnului pentru fiecare copil și vă invităm să îi purtați în rugăciune, alături de noi, pe parcursul acestui an școlar. Sunt copii frumoși ce se luptă cu diverse deficiențe, cu abandonul și prejudecățile celor din jur. Dar mai presus de toate, sunt copii cu vise, speranțe și multă dragoste de viață!                                                                                                                                           Carmen Borza

Abonează-te la newsletterul nostru

Informații la zi despre noi

More To Explore

Blog

Raze de soare….

A venit din nou timpul să ne îmbarcăm; să ne adunăm gândurile