Prin Padis cu voluntarii

Share This Post

Nu se întâmplă în fiecare zi să ai ocazia să te adapostești de ploaie sub o prelată, un cort sau un poncho cu o mână de prieteni! Sunt sigură că nu vom uita niciodată aventurile pe care le-am împărtășit cu voluntarii în excursia din Padiș de luna trecută – în special ploile torențiale de care am avut parte în două ore din cele șapte de mers prin păduri! Dacă mă gândesc bine, și cele 45 de minute pe care le-am așteptat în mașină pentru a ne adăposti de grindină și20150725_101808_Fotor_Collage pentru a putea apoi să instalăm corturile, au fost destul de memorabile!

Unul din lucrurile care îmi plac atunci când merg într-un mediu nou cu un grup, e faptul că avem ocazia să ne cunoaștem unul pe altul într-o lumină diferită de până atunci. În timpul excursiei noastre “prin padure” s-au ivit pe neașteptate eroi, fete despre care nu știam că sunt atât de puternice, dar și câțiva care aparent erau printre cei mai puternici, dar care au ajuns să depindă în mare măsură de ceilalți (eu am intrat în categoria din urmă! ).

Nimeni nu a vrut ca excursia să se încheie atât de repede așa că ziua următoare întoarcerii acasă ne-am reântâlnit pentru a ne usca echipamentul și pentru a face grătare. Faptul că majoritatea grupului a ales să petreacă încă a după-amiază împreună a servit ca dovadă a faptului că experiența avută cu Pas cu Pas a adus beneficii din nou…. ne-am legat ca și grup chiar mai puternic!                                       Candice Nechita

Abonează-te la newsletterul nostru

Informații la zi despre noi

More To Explore

Blog

Raze de soare….

A venit din nou timpul să ne îmbarcăm; să ne adunăm gândurile