Până la Crăciun

Days
Hours
Minutes
Seconds
0
SUMĂ
0
VOLUNTARI
0
DONAȚII
0
COPII SCOȘI LA TÂRG

Anul acesta de Crăciun, în locul clasicului shoebox … oferă-i un Travelbox!

Te invităm să faci parte din evenimentul nostru tradițional de strângere de fonduri. Anul acesta țintește la achiziționarea a 10 biciclete cu rampe, un castel gonflabil și o tiroliană.

TRAVEL BOX în imagini

De patru ani deja, am dezvoltat un parteneriat incredibil cu voi, susținătorii noștri, care v-ați implicat inclusiv la acest nivel, al strângerii de fonduri, în cadrul unor proiecte specifice, stabilite anual. În marea voastră majoritate părinți care ne-ați vizitat împreună cu copiii la Borșa, ați văzut sensul îmbunătățirii și lărgirii acestui spațiu creat pentru a facilita bucuria și dezvoltarea orfanilor noștri. În 2019 am pus acoperișul Atelierului. În 2020 am termoizolat casa și am construit terasele. În 2021 am intenționat să reamenajăm șura, dar, din cauza respingerii cererii, am redirecționat banii spre construirea din temelii a unui nou atelier. Iar în 2022 am amenajat zona de picnic. De la an la an, Borsa crește organic, sub impulsul descoperirii a noi nevoi, a noi direcții de dezvoltare.

Anul acesta țintim să achiziționăm, cu banii strânși la Pas cu Folos, zece biciclete cu rampele, mini-obstacolele și echipamentele de protecție aferente, o tiroliană și un castel gonflabil. Vrem să scurtăm perioada de așteptare a copiilor, nu mai vrem să se facă coadă la distracție! Când ajung aici, fiecare să-și apuce bicicleta de parcă ar fi lăsat-o în curtea bunicilor în tot acest timp. Aici să îi aștepte o grămadă de lucruri frumoase, care să fie ale lor, cât de mult se poate în condițiile date.

Sunt mai multe moduri prin care le putem întări împreună acest sentiment de apartenență; unii dintre voi ne sunteți coechipieri cu vechime și nu mai aveți nevoie de instructaj. Iar celorlalți, pentru care Pas cu Folos este o noutate, vă transmitem că vă puteți implica:
- în calitate de ambasadori ai evenimentului (galantomi), informându-vă cunoscuții despre proiect și invitându-i să doneze
- în calitate de alergători sau bicicliști cu intenție, pentru ca, în funcție de kilometrii parcursi de voi, banii să se adune - sau ca simpli donatori.

Am vrea să vă putem împărtăși întreaga semnificație a acestui moment pentru noi: el aduce extindere, comuniune, convingerea că facem tot ce ne pricepem pentru ca bucuria și creșterea copiilor să fie deplină. Veniți alături de noi pe data de 27 mai, pentru a vedea, la fața locului, cât de împlinitoare și puternică este acțiunea care mișcă lucrurile în direcția binelui celui lipsit.
Vă așteptăm cu drag!

Previous slide
Next slide

E mai mult decât o simplă donație... împreună dăruim timp și conectare

Mulțumim că ești alături de noi