Primul eveniment de strângere de fonduri

Share This Post

În luna decembrie am participat la un târg caritabil organizat de compania Emerson.2

În vederea participării la acest eveniment, voluntarii Pas cu Pas s’au implicat, fiecare cu abilităţile lui, la crearea mai multor accesorii, obiecte de decor, caiete personalizate, felicitări. Pe lângă acestea, copiii instituţionalizaţi din zona Bistriţei au confecţionat reni lucraţi manual care au fost folosiţi la târg, copiii renunţând la plăcerea de a păstra un ren făcut cu mâinile lor în schimbul unei recompense viitoare. Sacrificiul lor nu a rămas fără răspuns şi lucrurile realizate manual de ei au fost răsplătite de donaţii speciale din partea unor oameni cu inimă mare.

“Mai mult decât târgul în sine cred că mi-au plăcut momentele 3frumoase petrecute cu voluntarii, încercând să confecţionăm cele mai bune materiale ce aveau să fie vândute. Într-o atmosferă festivă dată de playlistul de colinde de pe fundal şi având în mâini câte o fundiţă şi o bucată de foaie cartonată ce aveau să devină o felicitare de Crăciun, discuţiile şi râsetele dintre noi (dar şi clementinele) ne-au făcut să ne simţim ca o adevarată familie ce lucrează împreună spre un scop comun: târgul. Văzând cum se depune un efort atât de mare pentru strângerea de fonduri, mi-am dat seama că Fundaţia Pas cu Pas şi cauza acesteia stârneşte în noi această mare dorinţă de a munci, de a oferi , de a ne sacrifica.

Pe lângă multele bucurii de care avem parte în perioada aceasta din an, am avut parte de o altă bucurie văzând cum munca noastră nu rămâne fără răsplată. Inima ne tresălta văzând cum oamenii se adunau să admire şi chiar să ofere o donaţie pentru lucrurile create de noi. Mai de preţ decât fondurile strânse este însă frumoasa legătură dintre noi care ne strânge împreună, unindu-ne, creând această imagine a trupului lui Hristos din care facem parte fiecare. Acest lucru s-a putut vedea încă o dată, mai clar, odată cu acest eveniment. Cred că târgul mi-a amintit din nou cât de binecuvântată sunt că pot face parte dintr-o astfel de familie.”

 Denisa Birişan

Abonează-te la newsletterul nostru

Informații la zi despre noi

More To Explore

Blog

Raze de soare….

A venit din nou timpul să ne îmbarcăm; să ne adunăm gândurile