“Îndrăzneşte să visezi!” – excursie voluntari 2015

Share This Post

Înainte de a ne avânta în multele activităţii pe care le avemretreat2 pregătite pentru acest nou an şcolar, am decis să ne retragem împreună cu voluntarii, în natură. Locul ales, este bine cunoscuta cabană de la Someșul Rece, căci pentru noi mai mult decât o locaţie nouă, contează oamenii ce ne înconjoară. Retreat-urile, pe lângă a fi un contex de relaţionare şi bucurie abundentă, sunt un timp în care dorim să creştem, să ne şlefuim în vederea împlinirii scopului ce ne-a adus împreună.

Tema abordată anul acesta a fost „Amintește-ți, celebrează, imaginează-ți!”, iar noi am fost provocaţi să căutăm să descoperim visul pe care Dumnezeu îl are pentru fundaţia noastră. Aşadar, înconjuraţi de minunata natură, am dat frâu imaginaţiei, lăsând în spate orice impedimente, căci Tatăl nostru este atotputernic.

Timpul pe care l-am petrecut împreună ne-a ajutat să ne cunoaştem mai bine, să devenim tot mai mult o echipă. De asemenea, ne-a încurajat să ne “deschidem” inima cât şi mintea pentru a vedea ce vis a ţesut Dumnezeu în fiecare dintre noi.

Patricia Georgiu

Abonează-te la newsletterul nostru

Informații la zi despre noi

More To Explore

Blog

Raze de soare….

A venit din nou timpul să ne îmbarcăm; să ne adunăm gândurile