Și tu poți să fii parte din viziune și să faci o diferență…

1. Mișcă-te cu noi în 20 Iunie și dă un share folosind #PasCuFolos și #RăspândeșteViziunea!

2. Donează acum să fii parte a mișcării cu folos! Apoi, dă share clipului de mai sus folosind #PasCuFolos! Donează aici!

3. Fii un Ambasador al Viziunii. Înregistrează-te să te miști cu noi și strânge fonduri pentru Atelierul Familiei! Este ușor și te și ajutăm! Click Aici!

Vei căștiga premii (donate de sponsori) când iți faci echipa și ajungi la un număr de share-uri sau donații! Detalii aici!


Ambasadori ai Viziunii Pas cu Pas

Înregistrează-te și în câteva zile te vom contacta cu linkul pentru propria ta pagina de fundraising pe care o poți personaliza, doar dacă dorești, cu un mesaj video sau poze!

Între timp, aici găsești o scurtă prezentare despre cum funcționează site-ul Galantom. Pe platforma lor îți apare pagina de fundraising.

Dacă ai chef să te și distrezi, sub video găsești recompensele disponibile pentru cei care aleg să Play the Game în timp ce strâng fonduri și răspândesc viziunea Pas cu Pas! Pentru orice întrebare, te rugăm să ne trimiți un scurt e-mail, office@fundatiapascupas.ro


Spread the Vision & Play the Game!

După ce te-ai îngregistrat și ai pagina de fundraising pe Galantom, automat începi să îti aduni puncte.

Nivelul Participării 100 de puncte primești o brătară Pas cu Folos!

Nivelul Viziunii la 250 de puncte primești brațară Pas cu Folos și un breloc Minion!

Nivelul Comunității la 400 de puncte primești o cană Pas cu Pas!

Nivelul Campionii la 600 de puncte primești un premiu surpriză de la sponsorii noștri!

Nivelul Legacy la 1,000 de puncte primești un premiu surpriză de la sponsorii noștri și un Tur al Viziunii cu echipa ta de fundraising la Atelierul Familiei!

Fiecare Share= 1 punct

Fiecare donație= 10 puncte

Fiecare membru de echipă= 25 de puncte