Gina Șipoș

Fundraiser și PR

Gina şi-a început colaborarea cu noi în 2010 ca voluntar, iar în 2015 a fost angajată ca fundraiser. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice, fiind licenţiată în marketing. Motivată de pasiunea de a sluji, a continuat cu studiile universitare în cadrul masteratului în limba engleză sub numele de ONG Management. În cadrul Pas cu Pas, Gina contribuie la lărgirea conştientizării situaţiei orfanilor în România şi la organizarea unor evenimente în scopul strângerii de fonduri.

Carmen Borza

Psihopedagog

Carmen este licențiată în psihopedagogie specială, acreditată în terapie de familie, având o experiență de 6 ani în consilierea școlară.  Iubește copiii și este pasionată de a-i ajuta să crească – să se dezvolte la potențialul lor maxim. Colaborarea cu Pas cu Pas a început în primăvara anului 2012. În prezent, Carmen este implicată în procesul de formare, de dezvoltare a voluntarilor noștri și susține comunicarea cu colaboratorii fundației, pe diverse proiecte.

Dina Nechita Todeasă

Director

Unul dintre fondatori, a lucrat cu această organizație încă din 1998. Dascăl de formație, crede în importanța de a-i ajuta pe cei cu care lucrează să-și dezvolte potențialul și să-și folosească talentele la maximum, punându-le în slujba celor mai puțin avantajați. Consideră această muncă un privilegiu și un mod de a se dezvolta personal tot mai mult în fiecare zi.

Monica Florea

Asistent social

Monica a absolvit Facultatea de Asistenţă Socială şi a lucrat cu Pas cu Pas din 2007 până în 2012 când s-a mutat împreună cu familia ei în oraşul natal. În 2016 s-a întors în echipa noastră preluând Programul de Mentorat şi activităţile care necesită un personal specializat. Moni iubeşte să lucreze cu mentorii, să îi ajute să depăşească obstacolele care se ivesc şi să faciliteze relaţia dintre ei şi copiii noştri. Visul ei este să îi inspire să facă o diferenţă în viaţa copiilor orfani.

Gabriel Todeasă

Asistent administrativ

Gabriel Todeasă a început să colaboreze cu noi în calitate de voluntar la începutul anului 2015 şi s-a alăturat echipei la sfârşitul anului 2016, ajutând în diferite moduri: condus şi mentenanţă auto, sarcini administrative şi organizare de întâlniri speciale cu băieţii. Aduce cu sine o bogată experienţă în activităţile cu tineret şi coordonarea echipelor de voluntari din ţară şi străinătate şi are o disponibilitate specială spre a-i servi pe alţii cu discreţie şi dăruire.

Maria Magdalena Mic

Asistent manager

Maria și-a început călătoria alături de noi în 2013 din pasiune pentru copii și dorința de a-i ajuta să se dezvolte. Înclinaţia ei spre lucrarea cu copiii reiese și din activitățile bisericii din care face parte dar și din apartenența în clubul Micilor Exporatori. Maria a absolvit Facultatea de Fizică, iar în prezent se ocupă de partea adiministrativă în cadrul fundației, gândirea ei rațională, abilitățile practice și spiritul organizatoric potrivindu-se perfect în cadrul echipei.

Dinu & Candy Nechita

Pastorală

Dinu si Candice s-au mutat din SUA să lucreze cu noi în 2012, ca sprijin spiritual, fiind licențiați în Studii Biblice. Ei au o vastă experiență practică, ajutand copii institutionalizati în România, SUA și Mexic. Rolurile lor se schimbă, în funcție de nevoiele ce apar. Momentan, Candice ajută la conducerea echipei noastre, iar Dinu oferă sprijin spiritual în diverse evenimente pentru voluntari. Spiritul practic și îndemânarea sa sunt de un real ajutor în cadrul proiectelor de construcție.

Voluntarii noştri

Oameni pasionaţi

“Nu am reuși fără voi!” este ceea ce încercăm mereu să le amintim. Suntem deosebit de mulțumitori pentru fiecare dintre voluntarii noștri care oferă cu bucurie din timpul, ideile, energia și dragostea lor. În prezent lucrăm cu aproximativ 35 de voluntari și dacă nu îi găsiți pe toți în poza alăturată nu înseamnă că sunt mai puțin importanți, ci că e nevoie să facem o sesiune foto cât de curând. Este o bucurie să vă vedem aducând zâmbete pe fețele copiilor pe care îi slujiți!

Echipa din Canada

Colaboratori

Minunata echipă a colegilor noștri din Canada (Rhondi Fowler şi Robert Fukumoto). Parteneriatul nostru cu Impact Romania a început în 2001 când ne-au vizitat pentru prima oară, și de atunci se întorc de câteva ori pe an, ne sprijină prin sponsorizări, echipe de voluntari, organizare de tabere și alte programe pentru beneficiarii noștri. Este un privilegiu să lucrăm cu asemenea oameni dedicați.